Порядок поселення в гуртожиток студентів 1-го курсу

 

Для організованого поселення студенту першого курсу пропонується прибути в день, вказаний у виклику на поселення.

Порядок поселення до гуртожитків студентів 1-го курсу наступний:

  1. Поселення проводиться з 25 серпня до 24 вересня. Для поселення необхідно прибути в день, зазначений у виклику на поселення.
  2. На підставі паспорту (у паспорті повинна стояти відмітка про виписку з постійного місця проживання), листка-вибуття та виклику на навчання необхідно отримати ордер на поселення у паспортиста гуртожитку і зареєструватися у нього. Про місцезнаходження паспортиста гуртожитку можна дізнатися у завідувача гуртожитком.
  3. Пройти медогляд у студентській поліклініці КПІ ім. Ігоря Сікорського по вул. академіка Янгеля, 16/2 (при собі обов’язково мати довідку з відміткою про проходження флюорографії та довідку про щеплення).
  4. Студенти-військовозобов’язані та призовники повинні стати на військовий облік (31 корпус, каб. 101) з 25 по 30 серпня. При собі обов’язково мати 2 конверти з марками по Україні та копію ідентифікаційного коду.
  5. З ордером, відміткою від лікаря та паспортиста (для військовозобов’язаних та призовників – також з відміткою Солом’янського райвійськкомату) необхідно звернутися до завідувача гуртожитком для поселення.
  6. У гуртожитку укласти Угоду (Контракт) (видається при поселенні) з дирекцією студмістечка на проживання у гуртожитку, ознайомитися з Правилами внутрішнього розпорядку і пожежної безпеки та оплатити проживання не менше ніж на місяць вперед.
  7. Отримати перепустку до гуртожитку в бюро перепусток.

Сайт студмістечка КПІ ім. Ігоря Сікорського:   html