Візит фахівців ФЕА КПІ ім. Ігоря Сікорського до Німеччини

THM-2018

Факультет електроенерготехніки та автоматики (ФЕА) Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського вже декілька років співпрацює з Технічним університетом прикладних наук (Technische Hochschule Mittelhessen – ТНМ) в Німеччині. В рамках проекту «Партнерських відносин з країнами, що розвиваються», який фінансується всесвітньою організацією DAAD, в вересні відбувся візит робочої групи фахівців кафедри автоматизації енергосистем і кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу ФЕА до Німеччини.

На зустрічі робочої групи фахівців ФЕА з представниками ТНМ обговорювались поточні завдання співпраці: виконання спільних досліджень, проектів та підготовки магістрів за програмою «Подвійного диплому». На зустрічі було узгоджено навчальні плани, обговорено напрямки досліджень та визначено терміни перебування студентів в Університеті прикладних наук в Німеччині. Наразі чотири студенти ФЕА направлені в ТНМ до Німеччини на навчання.

Під час перебування в Німеччині викладачі зазначених кафедр ознайомилися з лабораторіями ТНМ та прийняли участь у щорічному Workshop, присвяченому обговоренню останніх розробок та досліджень в області енергетики, електромеханіки та електроприводу. На заході також були присутні вчені з Університету прикладних наук та професори з інших університетів Німеччини. Асистент кафедри автоматизації енергосистем – Труніна Ганна Олексіївна та доцент кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу – к.т.н. Ковбаса Сергій Миколайович виступили з доповідями, в яких розповіли про актуальні дослідження, що виконуються на кафедрах факультету.

Зустріч фахівців ФЕА з представниками ТНМ в Німеччині залишила приємні враження, принесла корисний досвід та надала можливості вирішення ряду питань для створення умов проведення актуальних досліджень, в тому числі з залученням студентів факультету електроенерготехніки та автоматики.

Nike Air Force 1 07 LV8 Utility White AJ7747-100 Shoes for Sale – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers

Опубліковано у Новини та оголошення. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь