Вакцинація в КПІ ім. Ігоря Сікорського

Вакцинація співробітників

Після 11.05.2021 розпочнеться вакцинація викладачів та співробітників університету від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у КНП «Київська міська студентська поліклініка» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Вакцинація відбуватиметься відповідно розроблених графіків (очікуйте повідомлень від керівників підрозділів).
Вакцинація буде здійснюватися вакциною AstraZeneca-SKBio. Дана вакцина виробляється в Південній Кореї та є взаємозамінною для індійського препарату AstraZeneca-Covishield. Для щеплення необхідно мати з собою паспорт та код (або ID-картку). Після щеплення передбачено видачу довідку встановленого зразка. Реванкцинація буде проведена не раніше, ніж через 12 тижнів після першої дози.

Вакцинація студентів

Відповідно до підписаного меморандуму про співпрацю між КПІ та КМСП, студенти КПІ, які мають хронічні захворювання, досягнули 18 років та проживають в студмістечку / кияни / жителі області зможуть вакцинуватися від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 після вакцинації співробітників університету. Додаткову інформацію та форму реєстрації буде розміщено на телеграм-каналі ДНВР після хвилі вакцинації співробітників.

Опубліковано у Новини та оголошення. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь