Видача дипломів магістрів

До уваги випускників магістратури ОНП ФЕА 2023 року!
Ваші дипломи та додатки вже готові та знаходяться в деканаті.

Для отримання диплому Ви маєте зробити наступне:

  1. Отримати обхідний лист. це можна зробити в деканаті ФЕА в робочі години, або ж завантажити і роздрукувати його самостійно.
  2. Обов’язково надати на кафедри оригінали Ваших атестаційних робіт з особистим підписом, та отримати відмітку від відповідальної особи на кафедрі в обхідний лист про те, що Ви не маєте заборгованостей на рідній кафедрі.
  3. Якщо у Вас є борги в бібліотеці, Вам необхідно буде відвідати бібліотеку і закрити всі питання, та отримати відмітку в обхідному листі. Контакти бібліотеки: телефон 044 204-82-75, e-mail library@library.kpi.ua.
  4. Якщо Ви проживали у гуртожитку, переконайтеся, що у Вас немає заборгованості зі студмістечком (це Ви можете уточнити у завідувача). Якщо є заборгованість, то необхідно її ліквідувати та внести відповідну відмітку в обхідний лист.
  5. Якщо у Вас є відмітка кафедри і немає заборгованостей в інших місцях (або вже немає і є відповідні відмітки в обхідному листі), тоді деканат чекає на Вас для обміну заповненого обхідного листа на диплом магістра. Графік роботи – в робочі дні з 1000 до 1300 та з 1400 до 1500.
Опубліковано у Новини та оголошення. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь