Освітній процес у весняному семестрі

За рішенням Адміністративної ради КПІ ім. Ігоря Сікорського освітній процес у весняному семестрі 2021/2022 навчального року для здобувачів вищої освіти усіх курсів денної та заочної форм навчання розпочнеться у змішаному режимі, який передбачає поєднання очного та дистанційного режимів навчання з дотриманням рекомендацій Міністерства освіти і науки України.

Відповідний Наказ від 18.01.2022 № НУ/9/2022 “Про заходи щодо організації та проведення освітнього процесу у весняному семестрі 2021/2022 навчального року” додано до розділу “Накази і розпорядження“. Він передбачає поєднання очного та дистаційного режимів навчання:

  • очно – практичні заняття, семінарські, лабораторні заняття, лекційні заняття малочисельними групами/потоками до 25 осіб;
  • дистанційно – лекційні заняття, а також практичні, семінарські заняття загальноуніверситетських дисциплін вільного вибору для здобувачів вищої освіти другого року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Обраний режим навчання переглядається на засіданні Адміністративної ради КПІ ім. Ігоря Сікорського один раз на місяць не пізніше 20 числа кожного місяця.

Опубліковано у Новини та оголошення. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь