Наукова робота студентів

 

Навчаючись на кафедрі АЕ кожен студент може проявити ініціативу і спробувати себе у якості науковця-дослідника, обравши цікавий напрямок для себе, а отримані результати досліджень будуть використані при написанні бакалаврської чи магістерської дисертації, а також впроваджені в навчальний процес. Впровадження результатів наукової роботи студентів в освітній процес обговорюються на засіданнях кафедри.

Витяги з протоколів засідань кафедри щодо впровадження результатів наукової роботи студентів:   pdf

Кожен рік на факультеті проводиться Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених, аспірантів і студентів “Сучасні проблеми електроенерготехніки та автоматики” з публікацією статей. По результатам конференції визначаються найкращі доповіді. В 2022 році статус найкращої доповіді серед студентів бакалаврів отримала робота студента кафедри – Лютера А.О. (група ЕК-91).

Диплом студента кафедри АЕ ФЕА Лютера А.О.:   jpg

Окрім факультетського збірника, студенти мають змогу опублікувати свої наукові здобутки в фахових журналах категорії А та Б.

Результати наукової роботи викладачів та студентів кафедри АЕ відображено в ряді статей, монографій, навчальних посібників.

Перелік наукових публікацій викладачів кафедри АЕ:   pdf
Перелік наукових публікацій, співавторами яких є студенти кафедри АЕ:   pdf

Найкращі студенти можуть бути залучені до виконання науково-дослідних робіт кафедри.

Витяги з протоколів наукових семінарів про залучення студентів до НДР:   pdf