Наукова робота студентів

 

Магістри кафедри АЕ мають високий рівень підготовки, при написанні дипломних робіт використовують реальні дані енергомережі та енергетичних об’єктів, що допомагає написати цікаву роботу та готує студентів до майбутніх місць роботи. Отримані результати в дипломних роботах заслуговують на увагу, а найбільш цікаві роботи та їх результати використовуються в учбовому процесі.

Витяги з протоколів засідань кафедри щодо впровадження результатів наукової роботи студентів:   pdf

Кожен рік на факультеті проводиться Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених, аспірантів і студентів “Сучасні проблеми електроенерготехніки та автоматики” з публікацією статей. За результатами конференції визначаються найкращі доповіді. В 2022 році статус найкращих доповідей серед студентів отримали роботи студентів кафедри – Лютера А.О. та Наконечного В.О.

Дипломи студентів кафедри АЕ ФЕА Лютера А.О. і Наконечного В.О.:   jpg

Окрім факультетського збірника, студенти мають змогу опублікувати свої наукові здобутки в фахових журналах категорії А та Б.

В 2023 р ФЕА, зокрема й кафедра АЕ, приймала участь в міжнародному промисловому форумі, що проходив у міжнародному виставковому центрі з 30 травня по 1 червня 2023 року.

Диплом за участь у ХХІ міжнародному промисловому форумі:   jpg

Результати наукової роботи викладачів та студентів кафедри АЕ відображено в ряді статей, монографій, навчальних посібників.

Перелік наукових публікацій викладачів кафедри АЕ:   pdf
Перелік наукових публікацій, співавторами яких є студенти кафедри АЕ:   pdf

Найкращі студенти можуть бути залучені до виконання науково-дослідних робіт кафедри.

Витяги з протоколів наукових семінарів про залучення студентів до НДР:   pdf