Видача дипломів магістрів

До уваги випускників магістратури ФЕА 2020 року!

Ваші дипломи та додатки вже готові та знаходяться в деканаті. Але отримання дипломів можливе лише по закінченню локдауна

Для отримання диплому Ви маєте зробити наступне:

  1. Необхідно обов’язково надати на кафедри оригінали Ваших атестаційних робіт з особистим підписом та внести в обхідний лист відмітку про те що Ви не маєте заборгованостей на рідній кафедрі.
  2. Інформація щодо наявних у Вас боргів в бібліотеці станом на 01.01.2021 знаходиться в цьому файлі. Тільки якщо Ви є у списку боржників, вам необхідно буде відвідати бібліотеку і закрити всі питання, та відмітитсь в обхідному листі. Контакти бібліотеки: 044-204-82-75, library@library.kpi.ua.
  3. Переконайтеся, що у Вас немає заборгованості зі студмістечком, якщо ви проживали у гуртожитку (уточнити у завідуючої) та бухгалтерією університету (044-204-90-62). Якщо є заборгованість, то необхідно її ліквідувати та внести відповідну відмітку в обхідний лист.
  4. Відмічати обхідний в військово-мобілізаційному відділі (в 31-му корпусі) не потрібно.
  5. Студентам-випускникам, які проживають в гуртожитку (або наразі прописані) і перебувають на військовому обліку в Солом’янському РВК м. Києва необхідно особисто знятись з військового обліку. Приймальні години Солом’янського РВК (вул. Іскрівська, 5А, тел. 044-241-13-25 ) – Вт, Чт, 09:00–13:00.

Якщо Вас нема в списках боржників бібліотеки, гуртожитку та бухгалтерії, або у Вас є відповідні відмітки що Ви не маєте цих заборгованостей, та у Вас є відмітка від кафедри, тоді чекаємо на Вас в деканаті по закінченню локлауна.

Опубліковано у Новини та оголошення. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь