Видача дипломів магістрів

Дипломи та додатки випускників магістратури ФЕА 2024 року вже готові та знаходяться в деканаті. Для їх отримання необхідно:

  1. Отримати обхідний лист. Це можна зробити в деканаті ФЕА в робочі години (з понеділка по п’ятницю з 1000 до 1500), або ж скачати файл та роздрукувати його самостійно.
  2. Надати на кафедри оригінали Ваших атестаційних робіт з особистим підписом, та отримати від відповідальної особи на кафедрі в обхідний лист відмітку про те, що Ви не маєте заборгованостей на рідній кафедрі.
  3. Переконатися у відсутності заборгованості перед Бібліотекою КПІ. Інформація щодо наявних боргів в бібліотеці станом на 31.12.2023 знаходиться тут. Якщо Ви є у списку боржників, Вам необхідно відвідати бібліотеку і закрити всі питання, та отримати відмітку в обхідному листі.
  4. Переконатися у відсутності заборгованості перед студмістечком. Список студентів ФЕА, яким обов’язково необхідно підписати обхідний лист в гуртожитку, знаходиться тут. Якщо Ви є у списку, Вам необхідно звернутись до завідувача гуртожитку, за наявністю заборгованостей ліквідувати їх та внести відповідну відмітку в обхідний лист.
  5. Якщо ви контрактник, тоді Ви маєте звернутись до бухгалтерії КПІ (корпус 1 каб. 114) і отримати відмітку, що у Вас немає заборгованостей по оплаті за контракт.

21 лютого 2024 року в залі Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського (1 корпус, 2 поверх, центральні сходи) відбудеться урочисте вручення дипломів магістрам 2024 року випуску. Початок – о 1200. Для того, щоб взяти участь в цьому заході необхідно до 1030 21 лютого 2024 року передати в деканат заповнений обхідний лист та записатися в журналі видачі дипломів.

Опубліковано у Новини та оголошення. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь