Додаткові заходи щодо організації освітнього процесу

Враховуючи ситуацію, яка наразі відбувається в Україні з постійними перебоями електроживлення та інтернет зв’язку, проведено активне обговорення та напрацьовано зі студентськими організаціями і ухвалено Адміністративною радою університету наступні кроки додатково до Розпорядження від 28.10.2022 № РП/225/2022, яким передбачена можливість проведення занять в асинхронному режимі у разі неможливості відпрацювання у синхронному:

  • Внести зміни до графіку навчального процесу в частині проведення семестрового контролю: відповідно до п.3.15 Регламенту проведення семестрового контролю в дистанційному режимі дозволити для освітніх компонентів, для яких семестровий контроль передбачений у формі екзамену, виставлення підсумкової оцінки за екзамен шляхом пропорційного перерахунку семестрових оцінок у підсумкову оцінку «автоматом» за 100-бальною шкалою (за умови допуску).
  • Це дозволить продовжити терміни виконання всіх робіт для всіх курсів до 20 січня (внесення оцінок у відомості 16-20.01), для магістрів 1-го курсу – до 27.01 (внесення оцінок у відомості 23-27.01).
  • При цьому рекомендовано не змінювати РСО, кількість робіт та балів, а здійснити пропорційний перерахунок балів.
  • Не може бути жодних штрафних балів за прострочені дедлайни.
  • Якщо студент бажає отримати вищу оцінку, ніж за результатами пропорційного перерахунку (лише для екзамену) – виконується екзаменаційна контрольна робота, результат якої додається до стартового рейтингу.
  • Встановити терміни ліквідації академічної заборгованості для всіх курсів 23-28.01.2023, для магістрів 1-го курсу 30.01-03.02.2023.
  • Індивідуальний графік навчання (ІГН) надається не довше, ніж до початку нового семестру (до 03.02.2023).
  • Другий календарний контроль осіннього семестру 2022/23 буде проведено 05-17.12.2022, щоб студенти, викладачі і кафедри могли бачити повну картинку навчання і стан виконання індивідуальних навчальних планів.
  • Кураторам доцільно обговорити зі студентами їх можливості участі в освітньому процесі.
  • Кафедрам приймати рішення щодо допуску до ліквідації академічної заборгованості з урахуванням об’єктивних обставин та можливостей студентів щодо допуску до освітніх матеріалів, можливості участі в освітньому процесі.

З оновленим графіком організації освітнього процесу 2022/2023 н.р. можна ознайомитись у розділі “Розклад (денна форма)“.

Опубліковано у Новини та оголошення. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь