Доступ до модулю обрання вибіркових дисциплін

Сьогодні відкрився для студентів модуль обрання вибіркових дисциплін в системі Eлектронний кампус. Процес обрання триватиме за наступним графіком:

  • 05-14 березня – “перша хвиля вибору”;
  • до 19 березня – аналіз результатів вибору;
  • 22–26 березня – “друга хвиля вибору” (у випадку, якщо не буде сформовано групи для вивчення обраної вами дисципліни, ви повторите свій вибір, але із скороченого переліку);
  • до 5 квітня – остаточне формування складу груп для вивчення вибіркових дисциплін.

У зв’язку з численними зверненнями щодо надання можливості зміни обраних дисциплін, було прийнято рішення про надання дозволу студентам змінити здійснений вибір. Функціонал зміни вибору дисципліни планується активувати протягом доби.

Будьте дуже уважними! Якщо ви змінюєте дисципліну, для якої встановлені обмеження по кількості студентів – є велика ймовірність, що повернутись на неї повторно ви вже не зможете, а звільнене вами місце хтось може зайняти. Якщо ви хочете обрати нову дисципліну, на яку встановлено обмеження по кількості студентів, враховуйте, що місця на них можуть бути відсутні.

Змінити свій вибір студенти зможуть до 14.03.2021.

Детальніше про процедуру та особливості цьогорічного вибору можна дізнатися в розділі “Вибіркові навчальні дисципліни” на нашому сайті (контент розділу оновлений та доповнений) або в телеграм-каналі Департаменту навчально-виховної роботи за цим посиланням.

Опубліковано у Новини та оголошення. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь